Advertise Here

ZEDERACH

- Another Blogger Blog's




Slunce
je ve Vodnáři. Do znamení Ryb vstoupí 18.2.

Merkur
prochází znamením Vodnáře. Do Ryb vstoupí 5.2.

Venuše
je v Kozorohu. V sobotu 2.2. vstoupí do Vodnáře, kde setrvá do 26.2.

Mars
je ve Vodnáři. Do Ryb Mars vstoupí 2.2.

Retrográdní
Jupiter
je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Přímý směr opět nabere 3.2.2013.

Saturn
je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.

Uran
je v bojovném znamení Berana.

Neptun
pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Fáze Luny... Měsíc ubývá... V neděli 3.2. nastane v 14.57 hodin poslední Lunární čtvrť ve Štíru.


Beran (21.3. - 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars - polarita Yang
I když byste raději klábosili s přáteli, Saturn ve Štíru vás přinutí věnovat se svým financím, daním, dluhům, majetku. Z toho se prostě nevyvléknete. Pokud například studujete, o stipendium se budete muset doslova poprat, stejně tak razantněji budete muset jednat v případě, že pobíráte sociální dávky, nemocenskou. Začnete mít totiž z laxního přístupu úředníků pocit, že si z vás dělají legraci, a to pro vás bude impulz zvýšit hlas a možná i bouchnout do stolu.

Býk (22.4. - 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin
Pokud toužíte po veřejném uznání, v následných sedmi dnech se konečně dočkáte! Skvěle si budete rozumět s nadřízenými, ale o to víc to může začít skřípat v ostatních mezilidských vztazích. Žárlit na vás budou starší kolegové, vaší drahé polovičce zase bude vadit, že až příliš času věnujete své profesní dráze. Kolegy neřešte, protože se závistí nic neuděláte, ale víkend věnujte rodině a intimnímu protějšku, tím si vyžehlíte svoje pozdní příchody během týdne.

Blíženci (22.5. - 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
Ostřejší výměně názorů se nevyhnete v zaměstnání. Ono to ale v důsledku prospěje všem. Nadřízení si uvědomí, že budou muset investovat peníze do novinek, koupit novější model počítače i program. Vám zase svitne, že když zaspíte a nebudete se dál vzdělávat, mohlo by to s vaší kariérou dopadnout bledě. Takže je možné, že se přihlásíte do nějakého večerního kurzu, pokud máte nadřízené postavení, je možné, že situace vás donutí začít studovat exotický jazyk.

Rak (22.6. - 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
V následných sedmi dnech se bude snažit získat finanční nezávislost. Máte-li například dluhy, budete se snažit je všemi možnými prostředky uhradit, ale to v sobě skrývá velké nebezpečí. Vy totiž budete ochotni i riskovat. Při vidině zisku přehlížet rizika, a tak se snadno může stát, že si například zahrajete na internetu ruletu, poker, a vyhrajete. To vás motivuje, nabije pozitivní energií, ale následně prohrajete i virtuální kalhoty.

Lev (22.7. - 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
Podnikatelé by se v tomto týdnu měli chopit každé příležitosti. Hlavně svoje plány do budoucna neprobírejte v rodině. Začnou vás odrazovat, a starší generace vám dokonce vykreslí katastrofický scénář tak dokonale, že couvnete, a tím vytvoříte prostor konkurenci, která oproti vám nezaváhá ani minutu. Je-li ve vašem intimním vztahu větší věkový rozdíl, v následných sedmi dnech to mezi vámi bude nepříjemně jiskřit spory, začnete se totiž rozcházet v názorech týkajících se principů fungování rodiny.

Panna (23.8. - 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
Pořádnou lekci v tomto týdnu uštědříte někomu v zaměstnání, a terčem vaší vrozené preciznosti bude patrně muž. Nejste totiž znamení, které by se do každé novinky vrhlo střemhlav, potřebujete si vše nejdřív zpracovat rozumem. V práci nastane chaos, on začne improvizovat, a na co sáhne, pokazí. Vy se blýsknete, protože zmatek s ledovým klidem zlikvidujete. Tím na sebe upozorníte, a když vám vedení nabídne ve firmě vyšší post, budete mít pocit, že dotyčný závisti pukne vzteky.

Váhy (23.9. - 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang
Ze všeho si v první polovině týdne budete dělat srandu. Věnujete se víc zábavě než povinnostem, a když nebudete myslet na zadní kolečka, v druhé polovině týdne patrně zapláčete na výdělkem. Vaše peněženka bude prázdná, a je otázkou, jak situaci vyřešíte. V každém případě se tomu dá předejít. Nemusíte platit útratu za přátele, stejně tak dětem koupit každou věc, na kterou ukážou prstem.

Štír (24.10. - 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin 
Pokud jste v minulosti ve stejném období kupovali domácí spotřebiče, hned na počátku týdne se obrňte trpělivostí, a kupte si elixír optimismu. On vám totiž může jeden den vypovědět službu vysavač, další den lednička, a když přestane fungovat i trouba, budete patrně na pokraji zhroucení. Ale má to svoje pozitivum. S rodinou a dříve narozenými vyrazíte na nákupy, a koupíte si technické novinky. V duchu si řeknete, že do opravy investovat díky velkým slevám nemá cenu.

Střelec (23.11. - 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
Když se vám něco nebude líbit, nebojte se negativních reakcí, a řekněte to pěkně nahlas! Za přispění Saturna v sektoru podvědomí a tajných nepřátel budete mít tendenci v sobě zadržovat vztek, abyste někoho nenaštvali, ale tím budete škodit jenom sami sobě, svému zdraví, psychice. On se stejně najde nějaký učiněný dobrák, který o vás začne v tomto týdnu trousit za vašimi zády pomluvy, tak si nic nenechte líbit, aby si lidé nemysleli, že jste slaboši, kteří se neumí ozvat.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
Není to obvyklé, ale v následných sedmi dnech budete mít sklony k bezhlavému, nepromyšlenému nakupování. Zejména ženy se mohou chovat jako utržené z řetězu, a popadnout v obchodě každou módní novinku. Nic si ale neprohlídnete, pořádně nevyzkoušíte, a tak je možné, že v první polovině týdne budete nakupovat a v druhé vyřizovat reklamace. Hlavně si nenechte radit od přátel, ti tentokrát budou vedle jak ta jedle!

Vodnář (21.1. - 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
Za přispění Slunce ve svém znamení máte enormní potřebu rozhodovat se svobodně, což se vám ale v tomto týdnu bude snažit znemožnit Saturn ze Štíra. Nadřízení vás budou sledovat na každém kroku, což se vám začne pořádně zajídat. Pokud to bude možné, jakmile ucítíte, že toho je na vás příliš, vemte si volno, dovolenou, protože můžete vybouchnout, což by se projevilo na vaší kariéře, zmrazili byste si tím postup.

Ryby (19.2. - 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
Máte před sebou svým způsobem psychicky velmi náročný týden. Vedete-li například právní, soudní spor, zjistíte, že si ve váš neprospěch někdo přiložil polínko do ohně, ale nepodaří se vám zjistit kdo, může se jednat o anonymní udání. Pro vás bude důležité nedat najevo, že jste svým způsobem na dně. Usmívejte se, a nepodceňujte žádnou maličkost. Oproti ostatním jste intelektem na výši, a když vsadíte na selský rozum, najdete způsob, jak se z nepříjemnosti elegantně vyvléct!
Vypracovala Naďa Šmídová
bio-life.cz






0 komentářů:

Okomentovat