Advertise Here

ZEDERACH

- Another Blogger Blog's


Co pro nás znamená den, ve kterém jsme se narodili...co o nás vypovídá?

Den narození 31 – MOTIVACE 
Přirozený šarm a příjemné vystupování, komunikativní a společenské osoby. Jsou to jedinci mnohostranně nadaní, mají originální nápady. Ve své práci jsou metodičtí a velmi zodpovědní, mají organizační talent. Na sebe a druhé kladou vysoké nároky, jsou ctižádostiví s pevnou vůlí a jistou potřebou nezávislosti. Snadno se nevzdávají, jdou si vytrvale za svými cíli a sny, výkonnost a usilovná práce je jejich častým rysem. Jsou schopni dosáhnout velkých úspěchů, ale občas ztrácí sebedůvěru, jsou zranitelní a citliví, stavějí si kolem sebe ochranou zeď. Proto někteří jedinci mnohdy působí odtažitým dojmem, jsou uzavření. Pokud získají zpět ztracenou sebedůvěru, vyniknou v jakékoliv oblasti, jsou nesmírně tvůrčí a dosahují vynikajících výsledků. Neradi hovoří o svých schopnostech, nechlubí se svými skutky, jsou skromní a nenápadní, drží se v pozadí. Jsou výbornými přáteli, zastanou se svých blízkých, ale i ostatních a neváhají podat pomocnou ruku či přispěchat s dobře míněnou radou, bývají laskaví a starostliví. Uplatnění naleznou ve všech oblastech, od umění, častý hudební talent, po pozice v bankovnictví a finančních sférách, politice, výborní manažeři i sportovci, dosahují vůdčích postavení. Ve vztazích očekávají oddanost, jsou velkorysými, milujícími a něžnými partnery, kteří budou stát věrně po vašem boku, jsou oporou a vždy ochotni pomáhat a podporovat za každé situace, pokud se shoduje s jejich přesvědčením. Jedinec využívající negativních aspektů svého data narození se jeví jako arogantní, panovačný a zlomyslný, který se rád vysmívá druhým a poukazuje na jejich chyby a omyly. Uchyluje se k různým podvodům a lžím. Tito jedinci mohou být velmi žárliví, výbušní se sklony k hysterii.

Známé osobnosti narozené 31. dne: Tereza Maxová, Jana Koubková, Brooke Shields, královna Beatrix, Karel Hašler, Boleslav Polívka, Michal Viewegh, Richard Gere, kníže Rainier, Clint Eastwood, Ben Kingsley.

1 komentářů:

Blogger řekl(a)...

Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

Obchodujte kdekoliv Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

Okomentovat