ANEB BANÁNOVO - KOKOSOVÁ ZMRZLINA
Příprava této zmrzliny je tak jednoduchá, že ji zvládne
opravdu každý.

Pokud máte zmrzlinovač, šoupněte směs tam, oprašte si ruce a
nechte pracovat výdobytek moderní techniky. My s mrazákem a bez zmrzlinovače
jen čas od času směs co nejvíc promícháme vidličkou, dokud nedosáhneme
požadované konzistence. A je hotovo. Výsledná zmrzlina je jemné chuti, která
přímo vyzývá k různým obměnám např.
hořkou čokoládou – nasekat, rozpustit dovnitř nebo jen polít. Nebo přidat jiné
ovoce, fantazii se meze nekladou.
Pozn. myslím, že místo kokosového krému můžete použít i
kokosové mléko. Pokud kupujete kokosové mléko bez aditiv (Alnatura, Rapunzel),
pevná hmota se u něj vyděluje nahoru. Tu použijete a dáte jen trošku tekutiny,
která zůstává na dně plechovky.
paleolifestyle.cz
1 komentářů:
abcd
Okomentovat