Advertise Here

ZEDERACH

- Another Blogger Blog's



Farmaceutické společnosti ve Velké Británii nabádají k podávání potenciálně nebezpečných léků proti cukrovce dětem, která se ještě ani nenarodila! To je teď nejnovější příklad lékařského šílenství ve světě, který je svědkem nezadržitelné epidemie cukrovky.

Avšak namísto toho, aby byly budoucí matky poučeny, jak zastavit tuto nemoc prostřednictvím cvičení, dostatkem omega-3 nenasycených mastných kyselin ve výživě a omezením polotovarů ve stravě, vláda je tlačí k užívání nebezpečných léků, které sebou nevyhnutně nesou zdraví-kompromitující vedlejší účinky.

Konkrétně jde o lék Metformin (glucophage) s dlouhou historií toxicity a vedlejších účinků jako:

bolesti svalů a slabost,
pomalý nebo nerovnoměrný tlukot srdce,
zvedání žaludku a zvracení,
problémy s dýcháním,
snížení hladiny sexuálních hormonů,
necitlivost v rukou i nohou,
bolesti žaludku,
laktacidóza, potenciálně smrtelné hromadění kyseliny mléčné v těle.




… a toto teď podávají těhotným ženám? Vážně?


Těhotné ženy se teď staly novým marketingovým terčem společnosti Big Pharma.
V Britských novinách The Daily Mail bylo uvedeno, že „Jestliže tato strategie bude úspěšná, léčba může být do pěti let rozsáhle využívána s každoročně desítkami tisíc obézních, ale jinak zdravých budoucích maminek.“

Tento nátlak, aby těhotné ženy užívaly léky proti cukrovce, je opravdu vrchol lékařského šílenství. Dokonce předčí i nedávný nátlak, aby byly těhotné ženy očkovány proti chřipce – což je něco, co bylo dokonce i v klasických medicínských kruzích ještě před pěti lety nemyslitelné.

Z toho všeho jasně plyne, že pro Big Pharmu představují nenarozené děti příhodné pole působnosti pro finanční příjmy. Objevil se i novinový titulek doporučující chemoterapii pro budoucí maminky jako prevenci proti rakovině jejich nenarozených dětí!

Ano, je to šílené. To se však pro západní medicínu, která sama dokazuje, že je jenom trochu víc než šmelinářský podvod bezmyšlenkovitého podávání léků dospělým, mladistvým, dětem a kojencům, a dokonce i vaším pejskům, stává standardem.

„Potraty“ dětí roky po jejich narození?
Ano, dle nové „vědecké“ studie publikované v magazínu, zabývajícím se lékařskou etikou Journal of Medical Ethics, zabití novorozeňat je z etického hlediska stejné jako potrat a proto by mělo být povoleno. Studie říká, že novorozeňata nejsou „skutečnými jedinci“ a proto nemají „morální právo na život“. Autoři - Alberto Giubilini a Francesca Minerva – tvrdí, že zabíjení dětí do tří let života je etické a také vědecky podloženo!

To jsou hodnoty „moderní“ lékařské vědy, vakcínového průmyslu a farmaceutických společností. Zamyslete se nad tím: Stoupenci zabíjení novorozeňat publikují své články v předních vědeckých magazínech, zatímco ti, co obhajují přirozený porod, porodnictví nebo kojení, jsou obvykle přehlížení, protože jsou „nevědečtí“.

Vypadá to, že v lékařských vědeckých kruzích jsou děti považovány buď za skvělou příležitost k výdělku, anebo za zbytečný odpad, určený k vyhození. Je stále zřejmější, že věda byla unesena zájmy některých korporací.



Pozn.red: Bohužel, nejde o nějaký nesmyslný hoax určený k pomluvám a spikleneckým teoriím, jak by se mohlo zdát, Stačí nahlédnout do Google (http://www.google.cz/search?q=%22After-Birth+Abortion&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a).

Sami zjistíte, že tuto informaci převzaly v zahraničí i oficiální informační zdroje.


celostnimedicina.cz

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Excellent way of describing, and good post to obtain facts concerning my presentation subject matter, which
i am going to present in college.

Also visit my blog post http://support.ganapatioccult.com

Okomentovat