Advertise Here

ZEDERACH

- Another Blogger Blog's


Dračí žíla pod postelí?

Zatím je nikdo neviděl, přesto je ovšem prokázané, že existují a mnohdy negativně ovlivňují náš život. Dračí žíly neboli geopatogenní zóny.

Ve starověké Číně věděli, kde mohou s klidnou hlavou postavit dům a kterým místům se raději vyhnout, protože jsou nebezpečná a vedou pod nimi takzvané dračí žíly. Císař Kuang Yü dokonce vydal zákon zakazující jakoukoli výstavbu v geopatogenních oblastech. I Egypťané, Řekové či Římané postupovali při stavení domů velmi obezřetně. Plochu, na které chtěli začít stavět, obehnali plotem a rok či dva na ní pásli dobytek. Pak část stáda zabili a jen když zvířata měla zdravá játra, pustili se stavitelé do práce.

Co to způsobuje
Geopatogenní zóny skutečně existují a nejsou jen výmyslem bláznivých esoteriků. Jedná se o místa se škodlivým zemským zářením, která mohou způsobit nebo podpořit vznik různých zdravotních obtíží. Mezi negativně působící oblasti patří ložiska nerostů, podzemní proudy, dutiny, geologické anomálie jako například tektonické zlomy a trhliny, ale i kanalizace, elektrické a plynové rozvody. Jejich záporný vliv bývá silnější před úplňkem, kolem půlnoci a při bouřce. Zesilují ho i některé stavební materiály, železobetonové konstrukce nebo kovové vodovodní trubky.

Kdo to cítí
Běžný člověk odhalí negativní vibrace jen málokdy. Každý z nás podvědomě reaguje na vlivy geopatogenních zón, ale určit je dokáže jen malé procento lidí. Učením a praxí si ale tyto schopnosti může rozvinout až na 70 % lidí. Nejcitlivěji vnímají geopatogenní zóny děti a některé ženy. Začnou být nespokojené a stále jim něco vadí. Do skupiny senzibilů patří i vnímavější muži, kteří nemají potlačené citové vnímání. Zóny vycítí i zvířata, ovšem nikoli „gaučová“. Pokud se vaše miminko v noci často budí a pláče, může se jeho postýlka nacházet zrovna v rušivé oblasti. Starší děti si na negativních místech nebudou hrát ani za nic.

Přestěhujte postel
Spousta lidí si myslí, že když v noci dobře spí, dračí žíly se jich netýkají. Není to ovšem pravda. Pokud vede nějaká zóna přes oblast hlavy, způsobuje poruchy spánku. Když ale prochází skrz jinou část těla, člověk se může vyspat dorůžova bez toho, aniž by něco tušil. A energie dračích žil pomalu útočí na jeho zdraví.  Zóny mohou být příčinou různých zdravotních problémů. Například nespavost, migréna, deprese, chronická únava, bolesti páteře, cukrovka, neplodnost, rakovina nebo leukémie. I když jsou všechna vyšetření u lékaře v pořádku, přesto se cítíte nemocní. Když vás přepadne záhadná choroba, zkuste se zkontaktovat s člověkem, který vám bude schopný v domácnosti zóny zaměřit. Zřejmě jste se stali obětí dračích žil. Často stačí přesunout postel na lepší místo nebo přestěhovat nábytek a váš stav se rázem zlepší.
Choroba si počká
O geopatogenní zóny byste se měli začít zajímat i v případě, že se vám nějaká nemoc neustále zhoršuje i přesto, že dodržujete všechny rady lékaře. Negativní energie totiž zpomalují uzdravování. Prokletí dračích žil v podobě choroby se nemusí objevit okamžitě a u každého. Vše závisí na intenzitě geopatogenní zóny, na délce pobytu v ní a odolnosti organismu a imunitního systému. Krátkodobé setrvávání v rizikové oblasti neškodí, protože naše tělo chrání aura. Při delším pobytu se ochranný obal naruší a začnou se objevovat první degenerativní změny. Jako první vždy padne za oběť nejoslabenější orgán. Lehké zdravotní problémy se ukážou po dvou až pěti letech, vážnější dají o sobě vědět do deseti let. Nejvíce jsou ohrožení lidé, kteří se ve špatné oblasti pohybují denně nebo v ní mají postel.
Reakce zvířat
Dračí žíly nemají negativní vliv jen na člověka. Působí i na rostliny a zvířata. Zatímco zvířectvo se dokáže bránit, rostliny jsou bezmocné. Se špatnými vlivy je dobré počítat už při výsadbě. Působení špatných zón se projevuje i na stromech. Bývají křivé, špatně vyvinuté a málo rodí.

Celé generace našich předků využívaly i jedinečnou schopnost živočichů vycítit záporné zóny. Říkávalo se, že kam si lehne kráva, tam by se měl postavit dům a tam, kde si ustele pes, je dobré dát postel. Krávy a psi se totiž vyhýbají místům se špatnou energií. Opačně reagují kočky. Jemně vibrující negativní zóny přímo vyhledávají. Podobně jsou na tom včely a mravenci. Dříve lidé velmi pozorně vybírali i místo chovu domácích zvířat. Kdyby totiž hospodář postavil chlívek pro prasata nad geopatogenní zónu, čuníci by nepřibrali ani kilo. Stejné to bylo se slepicemi. Pokud jim pantáta přidělil nejhorší kus zahrady, snášely málo vajec.
Stěhování a odrušovače
V dnešní době je lepší prozkoumat místo budoucího domova dříve, než začnete kopat základy nebo se dokonce usidlovat. Většinou je možné negativní vliv geopatogenních zón snížit přesunutím nábytku nebo rozmístěním různých odrušovačů a harmonizátorů.

Kam s tím?
V obchodech zaměřených na esoteriku nebo na internetu najdete širokou nabídku různých pomůcek k odrušení špatných zón. Než se ale ocitnete u kasy, poptejte se zkušených, co by vám poradili. Geopatogenní zóny jsou totiž velmi specifické – mají různou intenzitu a aktivní pole. Když si pořídíte ten nejdražší odrušovač a položíte ho na nesprávné místo, dojde k nulovému účinku. Rušící schopnosti mají i vhodně umístěné krystaly, oblázky, pyramidy, korek, a kameny jako například fluorit, obsidián, ametyst. Negativní působení dračích žil dobře eliminují i předměty tvaru polokoule, kuželu nebo jehlanu.

Elektrosmog nás vysává
Podobně jako dračí žíly působí i elektrosmog. Vyzařují ho třeba všechny domácí elektrospotřebiče včetně televize, počítače, mobilu, satelitu, alarmu nebo podlahového topení. Nachází se také v blízkosti vedení vysokého napětí, transformátorů a elektrických rozvaděčů. Na ochranu před elektrosmogem můžete zkusit různé ionizátory, solné lampy či kaktusy. Přitom je samozřejmě důležité, abyste se v ložnici neobklopovali haldou elektroniky. Máte-li v ní televizi, počítač, digitální budík nebo rádio, pokuste se je přemístit do jiné místnosti a noční lampičku, máte-li, postavte alespoň sedmdesát centimetrů od hlavy.
kafe.cz

0 komentářů:

Okomentovat