Advertise Here

ZEDERACH

- Another Blogger Blog's

PROGRAM CHEMTRAILS
Speciálně upravené letouny k rozptylu částic do horní atmosféry
Náklady na masivní program k rozprašování slunce zatemňujících částic do horní atmosféry ve jménu zastavení globálního oteplování, tedy na proces, o němž někteří tvrdí, že už probíhá prostřednictvím chemtrails, byly vyčísleny na jen něco málo pod 5 miliard dolarů ročně.
Tato studie naprosto opominula analýzu toho, zda by takový masivní geoinženýrský program byl vůbec dobrý nápad, a jaké by měl důsledky na životní prostředí.

Spoluautor profesor Jay Apt z Carnegie Mellon University v Pittsburgu řekl Reuters, že když by po napumpování síry do atmosféry tuto následně pak náhle ekosystém odstranil, tak by to  způsobilo, že teploty zase vyletí, čímž naznačil, že tento program by musel probíhat věčně.

Tato poslední studie následuje po podobných doporučení od Carnegieho institutu věd, který rovněž prosazuje sprejování horní atmosféry aerosoly, což je proces, který by „o 20 procent snížil množství slunečního svitu, který přímo dopadá na zem,“ čímž by modrá obloha „vybledla na mlhavě bílou,“

Vědci nyní už přiznávají, že kondenzační stopy letadel vytváří „umělou oblačnost“, která blokuje slunce. Tohle už není předmětem debaty. „Konspirační teoretici“ chemtrails, kteří byli zesměšňováni za poukazování na to, že od poloviny 90. let se vyskytují contrails z tryskových letounů, které přetrvávají už hodiny a tvořící umělé mraky, se ukázali, že mají pravdu.

Tyto programy už mají účinek blokující sluneční svit. Objevení se fenoménu chemtrails probíhá v souběhu s průměrně 22% poklesem slunečního svitu, který dopadne na zemský povrch.


Rozprašování síry do horní atmosféry je spojováno jak s environmentálními katastrofami, tak se zdravotními problémy lidí.
Následující účinky na zdraví jsou spojovány s vystavením síře:
- Neurologické vlivy a změny v chování
- Poruchy oběhu krve
- Poškození srdce
- Dopady na oči a zrak
- Poruchy reprodukce
- Poškození imunitního systému
- Poruchy funkce žaludku a trávení
- Poškození funkce jater a ledvin
- Poškození sluchu
- Poruchy metabolismu hormonů
- Dermatologické dopady
- Dušnost a embolie plic
ac24.cz 

0 komentářů:

Okomentovat