Advertise Here

ZEDERACH

- Another Blogger Blog's


Andělé v lidském těle - žijí mezi námi!
Máte již odmalička pocit, že jste jiní než ostatní lidé? Přitahuje vás svět andělů, mimozemšťanů, víl, skřítků a čarodějnic? Možná, že do těchto tajemných světů vaše duše patří a pochází z nich. Americká psychoterapeutka Doreen Virtuová zjistila, že někteří lidé byli v minulých životech anděly, vílami nebo příslušníky mimozemských civilizací. Zjistěte, zda nejste jedním z nich.

Bytosti z duchovních světů, které se vtělily do lidských těl, nazvala Doreen Virtuová pozemskými anděly. Tajemné říše, ze kterých jejich duše pocházejí, jsou různé, všichni však mají něco společného. Máte odjakživa pocit, jako byste ani nepatřili do tohoto světa? Jako kdyby vás tady někdo omylem zapomněl? Jste extrémně citliví na násilí a silně se vás dotýká vše negativní? Toužíte někde uvnitř sebe pomáhat lidem a světu? V tom případě je velká pravděpodobnost, že jste právě vy jedním z nich.
Pozemští andělé ve svých životech sdílejí některé zajímavé črty. Bývají citliví na chemické látky a škodliviny, jejich milostné vztahy bývají často velmi frustrující a někdy se u nich projevuje sklon k různým závislostem, aby zmírnili bolest z vlastní odlišnosti.

Našli jste v tomto popisu sebe nebo někoho ze svých blízkých? Světů, ze kterých se vaše duše mohla vtělit na Zemi, je několik. Objevte ten svůj! Lidé pocházející z říše andělů bývají andělům podobní svým vzhledem i chováním. Mívají, i když ne vždy, světlé vlasy, něžný kulatý obličej, sklony k nadváze, je pro ně těžké říci ne a jejich touha pomáhat lidem je přivádí do komplikovaných vztahů, například s alkoholiky.
Naproti tomu vtělené víly nebo skřítci bývají spíš hubení, někdy mají nazrzlé vlasy či pihy, mají v sobě něco rošťáckého a milují zábavu. Nejtypičtější ze všeho je pro ně vášnivá láska k přírodě, cítí, že do ní prostě patří. Potřebují trávit hodně času venku, milují zvířata a rostliny, a proto v jejich řadách nacházíme spoustu ekologů a ochranářů.
 
Vtělení příslušníci mimozemských civilizací bývají obvykle vysocí a štíhlí a mají zvláštní tvar nebo barvu očí. Ve společnosti a vztazích se někdy cítí trochu nesví a nerozumí jim, protože na jejich planetách vše funguje jinak. Svému okolí jsou kdykoliv připraveni nesobecky pomoci, ale zároveň si udržují určitý odstup.

To jsou však jen některé z mnoha říší, ze kterých přicházejí andělské duše na Zemi konat dobro. Patříte mezi ně? Nevzdávejte se svého vnitřního poslání, jeho smysl je totiž naprosto jedinečný a hluboký.
horoskopy.cz