Advertise Here

ZEDERACH

- Another Blogger Blog's


Krásná pokožka je snem každé ženy. Dosáhnout hedvábně hladké pokožky bez chloupků však vůbec není jednoduché. Na většinu metod holení a depilace pokožka reaguje podrážděním. Receptem pro krásně hladkou pokožku  je cukrová pasta.
Klasické holení je spojeno s nevzhlednými černými tečkami, které jsou známkou toho, že nedošlo k úplnému odstranění chloupku, ale pouze jeho seříznutí. Depilační metody mají schopnost odstranit chloupky včetně kořínků, často však bývají velice bolestivé. Navíc jsou spojeny s nežádoucími reakcemi pokožky, zarudnutím nebo pupínky. Holení a depilace často provází i zarůstání chloupků a možné kožní záněty.

Přírodní depilace vhodná i pro citlivou pokožku
Čistě přírodní metodou, která eliminuje podráždění pokožky, je depilace cukrovou pastou. Jde o jediný způsob depilace odstraňující chloupky po směru růstu, díky tomu je méně bolestivý. Cukrová pasta odstraňuje pouze chloupky a odumřelé kožní buňky, nedochází proto k poškození živých kožních buněk. Tím je také sníženo riziko zarůstání chloupků.
Depilace cukrovou pastou patří k nejstarším formám depilace. Právě dnes se opět dostává do popředí jako přírodní, šetrná a přitom vysoce účinná metoda, vhodná i pro citlivou pokožku.

Jaké jsou výhody depilace cukrovou pastou?
  • ukrová pasta je 100% přírodní, snižuje tak riziko alergií a podráždění pokožky
  • depilace cukrovou pastou je vhodná i pro citlivou pokožku a intimní partie těla
  • omezuje nepříjemné zarůstání chloupků
  • zbavuje chloupků na 4 – 6 týdnů
  • pravidelnou depilací se chloupky stávají jemnější
  • je méně bolestivá než ostatní způsoby depilace

Depilace cukrovou pastou je dnes součástí nabídky řady zkrášlujících salónů a wellness center. Stává se nejpopulárnější metodou depilace, zvláště na intimních partiích těla, v oblasti genitálií nebo podpaží. S oblibou se užívá také k odstraňovaní chloupků nad horním rtem, obočí nebo chloupků v nosních dírkách. 
Je vhodná pro ženy i pro muže.

Cukrová pasta pro domácí použití
Depilační cukrová pasta se dá běžně zakoupit v obchodech s kosmetikou. Připravit si ji můžete i sami – jedná se o směs cukru, vody a citronové šťávy.
Stačí pár pokusů, abyste i doma zvládli depilaci pomocí cukrové pasty. Základem je správný pohyb ruky při strhávání cukrové hmoty. Odměnou za vaši zručnost vám bude sametově hladká pokožka po několik dlouhých týdnů.
spatrip.cz

0 komentářů:

Okomentovat